Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tilaajapalaute, kiitän sydämellisesti jokaisesta viestistänne!

 

Ensimmäistä kertaa Mags-koruja tilanneet ovat todenneet korustaan mm. seuraavaa:


-Ritva  -
Kiitos kauniista korusta.
Lisää tilataan pian.
Taisin jäädä koukkuun.


-Nelli  -
Korussa on tärkeintä tarina ja tunne mikä siitä saajalle välittyy. Tilaamani koru herätti tunteita ja siksi se matkusti luokseni. Kiitos ihanasta korusta!


-Jenni  -
Kiitos! Tilasin rukousnauhan ja se on aivan ihana! Haukoin henkeäni kun avasin postipaketin ja näin valmiin korun! Suuret kiitokset ja varmasti jatkossakin tilaan täältä koruja!

-Aaltojen ystävä- 
Lainehia-korvakoruissani kimaltelee jää kauniisti;)


-IPE-  Kiitos korusta. Tetän vielä jossain vaiheessa lisää


-Ami-   Onnellinen Pulleriini II:n omistaja on edelleen ihastunut paitsi koruun, myös ostotapahtumaan. Voi kun kaikki nettikaupat toimisivat näin sutjakkaasti <3! i="">


-Suntsa-   Tilaamani uniikki koru oli vielä upeampi luonnossa kuin kuvassa. Erittäin kauniit materiaalit ja siisti työ.  


-Taina-   Tilaamani Lehti-korvakorut olivat paljon kauniimmat kuin kuvat antoivat ymmärtää. Ehdottomasti aion tilata uudestaankin, sitten kun tulee taas omannäköinen koru vastaan. Mielessä on käynyt myös teetättää jokin kivikoru omien suunnitelmien pohjalta, sillä olen erityisen ihastunut tyyliisi.


-Tikru- Ne ihanan lämpimät tarinat kiehtovat ja saavat minkä tahansa Mags-korun elämään. Kivet kertovat.

 

-Kaisa-   Aivan ihana rannekoru, tuli minulle hyvin nopeasti ja kauniissa pussukassa ja ystävällisin terveisin.
Laitoin heti ranteeseeni ja hymyilen :)  
Sydämelliset kiitokset, Mags!


Useampia koruja tilanneet kertovat kokemuksistaan esim. näin:


-Kaisa  -

Valtavan paljon kiitoksia unelmieni korusta! Aivan ihana kokonaisuus - muodot, värit, kukkien liike, korun ääni! Kaikki upeita yksityiskohtina ja erityisesti asetettuna juuri oikeaan suhteeseen toistensa kanssa! Ja tuo ylläri-kaunotar-keishi,  upea!

Kiitokset taas! Pupukoru on aivan ihana, ja ihan sitä kokoakin, joksi ajattelin. Pieni ja soma, hauska! Kauniit helmet magsmaisessa kauniissa epäsymmetriassa - mainio kokonaisuus!


-m  -
Hei Mags!
Suuret kiitokset erittäin onnistuneista ystävyyskoruista :) Sinulla on upea kyky muodostaa tarinat koruiksi,love it :)


-Ritva  -Kiitos ihanista koruista.Tämä näissä koruissa on hankalaa,kun tyttäret niitä käydessään tahtoo itselleen ja äiti toki antaa.
Uusia koruja odotellen,jotka ihastuttavat meidän perheen naiset.


-Marja  - Hei!Kiitos taas upeasta piristyksestä :)

-Merja  -Olen tilannut monta monta korua, vaikka teen niitä itsekin. Nämä on vaan niin ihania. Taattua Mags-tyyliä, mutta aina jotakin uutta. Käsittämätöntä luovuutta ja taitoa. Hinnatkin käsityölle todella edulliset.

-Suntsa  -
Pakko laittaa palautetta kun sain korun. Miten voikin olla, että koru on taas vielä ihanampi kuin kuvassa. En osaa enää sanoa, mikä on lempparikoruni, mutta sen voin sanoa, että kaikki ne ovat Magsin tekemiä, ja niitä on useita. :D


-Susityttö Pia  -Ihana SUSIkoru, kiiitos!  :0)

-Kaisa  -
Uusi kaulakoruni on aivan ihana, vieläkin kauniimpi kuin kuvasta välittyi! Ja lisäksi se on vahvasti omanlaiseni koru!

-Virpi  -Kiva, että voi tilata myös koko "setin".

-ami  -Olen kyllä auttamattomasti jäänyt koukkuun koruihisi.  Pidän erityisesti kekseliäisyydestäsi, mutta myös siitä että näytteillepano on erinomaisen kaunista.


-Kaisa
Kiitokset taas Mags!
Kovasti yritin hillitä haluani ostaa tekemäsi savukvartsirannekoru ;)
Sitten ostin kuitenkin enkä pikkuhituisenkaan vertaa kadu - koru on aivan ihana! Laitoin heti ranteeseeni, ja nyt täytyy vähän väliä vilkaista sen kauneutta :)

-Annukka
Kiitos ihanasta korusta, ihastuin siihen oikopäätä kun näin sen kuvan! Se on sopivan jännittävä ja muttei yliampuva, ja juuri sopivan kokoinen, joten uskon käyttäväni sitä paljon ja monien erilaisten asujen kanssa.

 

-meribirgitta- Hei taas! Taisin jäädä koukkuun!

 

-skierri-  Ihania tarinoita sisältäviä koruja.

-Olen ollut erittäin tyytyväinen tilaamiini koruihin. Ihania materiaaleja ja ei aivan tavallisia, siksi tykkään koruistasi. 

-Ihanista kivistä tehtyjä koruja, jotka kertovat omaa tarinaa!

 

-Tuula-   Koruissasi huokuu rakkaus luontoon, ne ovat lähellä ihmistä ja niillä on aina oma tarinansa. Huolella valitut materiaalit ja taidokas osaava kädenjälki antavat korulle sen Magsmaisen hehkun.

 

-rane-   Kiitos kauniista ja kestävistä koruista, joita olen tilannut useita sekä itselleni että ystävilleni. Ja ystävieni kanssa yhdessä :-)

 

-Sirpa- Kiitos ihanista jutuista...taas ihastuin moniin koruihin...

 

-Kaisa-   Kiitokset upeasta opaali-purosta! Kaunis ja herkkä kokonaisuus, jossa erityisen kauniita yksityiskohtia - opaalisen puron maagisen vaihteleva välke ja opaalin tumman puolen pari sädehtivää ohuenohutta juostetta, larimar-helmet kuin terveisiä mereltä opaalin purolle. Minut täysin valloittanut koru!

 

-Suntsa-    Ihastuin korun kiveen, joka on kuin taideteos. Koru on kokonaisuudessaan hyvin kaunis.
Lisäksi mukana oli aivan ihana pussukka ja kaunis kortti. Toimitus oli myös supernopea!